Meerlagen teeltrekken

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Meerlagen teeltrekken

Het meerlagenrek is een meerlaags systeem dat eenvoudig toepasbaar is in zowel bestaande als nieuwe ruimtes. De kweekrekken zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en kunnen zowel vast als verrijdbaar geleverd worden.

Het grootste voordeel van de kweekrekken van KG Systems is dat ze niet in standaard secties worden geproduceerd. Dit geeft KG Systems de mogelijkheid om de breedte en lengte tot op de millimeter nauwkeurig aan te passen. Ook zijn de bodems de volledige lengte van het rek zonder onderbrekingen, waardoor er meer teeltopparvlak ontstaat.

De vaste kweekrekken worden met ankers aan de betonnen vloer of het plafond gemonteerd. De verrijdbare stellingen zijn voorzien van verzinkte rails die voor verplaatsing op de vloer worden gemonteerd.

De verrijdbare stellingen kunnen ook geleverd worden met een mechanische ondersteuning. Deze wordt gebruikt voor lange stellingen zodat deze makkelijk verplaatst kunnen worden. Daarnaast worden de verrijdbare stellingen geleverd met anti-kieprails die voorkomt dat de stellingen omkantelen. De kweekrekken kunnen ook worden voorzien van looproosters die robuust en draagbaar zijn. Hierdoor hebben telers snel, efficiënt en vooral veilig toegang tot de gewassen.

Over ons

KG Medical is wereldwijd dé specialist bij de bouw van teeltruimtes en kassen, die onmiddellijk van start kunnen gaan. 

Contact gegevens

KG Medical
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek

hortipower