GMP verwerking

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 GMP verwerking

GMP staat voor Good Manufacturing Practice en is een reeks richtlijnen om op consistente basis aan specifieke kwaliteitsnormen te voldoen. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat producten veilig zijn voor consumenten. Binnen de cannabis heeft dit vooral betrekking op de verwerking van cannabis.

GMP’s worden ingedeeld in vijf categorieën: mensen, processen, procedures, gebouwen en producten. De sleutel tot het implementeren, volgen en gebruiken van GMP’s voor cannabistelers is het ontwikkelen van een proces dat  leidt tot een van de volgende drie resultaten:

1. Consistentie: Bied herhaalbare en betrouwbare resultaten.
2. Kwaliteit: Verbeter de merkreputatie, verkoop en klanttevredenheid door kwaliteit.
3. Economisch voordeel: bespaar geld terwijl u de verkoop verhoogt, wat resulteert in een hogere winstgevendheid.

De combinatie van consistentie, kwaliteit en economisch voordeel geeft de teler een concurrentievoordeel in de markt dat moeilijk te evenaren is. Aangezien de concurrentie in de cannabisindustrie met de dag toeneemt, moeten kwekers manieren zoeken om zich te onderscheiden en goed te positioneren voor succes op de lange termijn. Het creëren en implementeren van GMP’s is een zeer strategische en effectieve aanpak. KG Medical zal de teler assisteren bij het ontwikkelen en het implementeren van de best mogelijke GMP’s.

Over ons

KG Medical is wereldwijd dé specialist bij de bouw van teeltruimtes en kassen, die onmiddellijk van start kunnen gaan. 

Contact gegevens

KG Medical
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek

hortipower