Klimaat

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Koeling/ luchtbehandeling/ ontvochtiging

De luchtbehandeling, controle van temperatuur en vochtigheid zijn belangrijk om een stabiel klimaat voor het gewas te behouden. KG Medical werkt met bewezen technologie van energiezuinige luchtbehandelingskasten.

Onze units zijn energiezuinig en betrouwbaar en kunnen in elk project worden gebruikt. Onze units zijn efficiënter omdat ze energie regenereren terwijl ze ontvochtigen. De units zijn ook ingesteld voor een optimale co2-verdeling voor de beste plantprestaties.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Warmte systemen

De verlaging van de stookkosten ligt in de basis van alle KG-ontwerpen. Hierbij kan gedacht worden aan de integratie van warmtebronnen, zoals aardwarmte, biomassa en zonne-energie.

Met jarenlange ervaring in wereldwijde turnkey kassenbouw heeft KG de expertise om verwarmingssystemen en kassenbouw volledig op elkaar af te stemmen. Dit kan vanaf de start van een nieuw project of het verbeteren van het verwarmingssysteem in een bestaande voorziening.

Als specialist in verwarming en koeling heeft KG Medical een compleet en uitgebreid productassortiment, waaronder ketelsystemen, warmtebronsystemen, integratie met CO2-systemen, warmtekrachtkoppelingssystemen, houtgestookte en biomassaketels, warmte en koeling opslagtanks.

Over ons

KG Medical is wereldwijd dé specialist bij de bouw van teeltruimtes en kassen, die onmiddellijk van start kunnen gaan. 

Contact gegevens

KG Medical
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek

hortipower